Halloweenblommor med bud

Önska Glad Halloween med blommor

Beställ ett blomsterbud online – välj mellan:

Euroflorist
Flowerhouse
Gift2day
Interflora

Rundbunden bukett från Flowerhouse med blommor i orange.
En bukett med blommor i olika orange färgtoner passar perfekt som Halloween-present. Välj mellan storlekarna Standard, Elegant och Lyx i Flowerhouse webbutik, beställ ditt blomsterbud och skicka en fantastisk Halloweenhälsning till nära och kära!

Ordet Halloween kommer från engelskans ”Hallow” som betyder helgon och ”e’en” som är en kortform för Evening (afton).

I Sverige firas Halloween den 31 oktober. Maskerader är populära vid den här högtiden som förknippas med spöken, häxor och andra skrämmande figurer. Barnen klär ut sig i läskiga dräkter och går runt bland husen och tigger godis genom att erbjuda ”Bus eller godis”.

Vill du önska nära och kära en Glad Halloween? Om du inte har tid att träffa dem personligen kan du skicka en present till dem. T ex ett blomsterbud. Blomsterförmedlarna är duktiga på att arrangera Halloweenbuketter. En liten Halloweendekoration finns ofta nedstucken bland blommorna (t ex en pumpa, en häxa eller någon annan skrämmande figur).

Kika in hos nedanstående butiker när du letar efter Halloweenblommor. Hos alla kan du beställa blomsterbud direkt på nätet.

Euroflorist

Flowerhouse

Gift2day

Interflora

 

Aktuellt just nu:

Alla Hjärtans Dag, onsdagen den 14 februari.
Varför inte skicka ett fång vackra blommor med ett blomsterbud och överraska din vän? 

Det skickas mängder av blomsterbud under de stora helgerna, då blomsterbutikerna laddar upp med blommor och dekorationer anpassade för den aktuella högtiden. De flesta blomsorter är säsongsberoende och finns inte tillgängliga under hela året. Rosor, liljor, orkidéer, gerberas/germinis och nejlikor är blomsorter som brukar finnas alltid. 

Blomsterbud är ett populärt presentalternativ vid årets alla helgdagar. Se mer här:

Skicka blommor på Alla Hjärtans Dag

Skicka blommor på Fars Dag

Skicka blommor på Mors Dag

Skicka blommor till Jul

Skicka blommor till Midsommar

Skicka blommor med blomsterbud
– beställ din blomstergåva direkt på nätet