Morsdagblommor med bud

Gratulera Mamma med blommor på Mors Dag

Skicka ett blombud till Mamma – välj mellan:

Euroflorist
Flowerhouse
Gift2day
Interflora

Ljuvlig bukett från Flowerhouse; ljusrosa rosor, alstromeria och krysanthemum.
Varför inte göra Mamma riktigt glad på Mors Dag? Om du inte hinner träffa henne personligen kan du skicka en vacker blombukett med bud. T ex det här fina arrangemanget med ljusrosa, rosor, alstromeria och krysanthemum. Välj mellan storlekarna Standard, Elegant och Lyx i Flowerhouse onlinebutik och beställ ett blombud direkt online!

Mors Dag infaller alltid den sista söndagen i maj. I alla fall i Sverige. Andra datum förekommer i utlandet.

Firandet av Mors Dag i Sverige initerades 1919 av författaren Cecilia Bååth-Holmberg. Men företeelsen är äldre än så. Amerikanskan Anna Jarvis ville hedra sin mor på årsdagen efter dennas bortgång. När det var gudstjänst på gång, dekorerade Anna kyrkan och alla besökare fick en vit nejlika. Just vita nejlikor tillhörde moderns favoriter. Det blev en fin ceremoni och dagen Mors Dag etablerades.

Efter den här händelsen spred sig seden med att fira alla mödrar med en egen dag till resten av USA. Så småningom började även Mors Dag att firas i Europa.

Är du på jakt efter en morsdagspresent, men vet inte vad du ska köpa? Varför inte överraska din mamma med ett fång vackra blommor? Du kan beställa ett blombud direkt online hos en etablerad blomsterförmedlare.

Spana in utbudet av morsdagsblommor i nedanstående webbutiker och jämför priser och utbud!

Euroflorist

Flowerhouse

Gift2day

Interflora

Aktuellt just nu:

Alla Hjärtans Dag, onsdagen den 14 februari.
Varför inte skicka ett fång vackra blommor med ett blomsterbud och överraska din vän? 

Skicka blommor med blomsterbud
– beställ din blomstergåva direkt på nätet