Nytt jobb

Gratulera till nya jobbet

Populära blomsterförmedlare på nätet:

Euroflorist
Flowerhouse
Gift2day
Interflora

 cerise germini, aprikos/cremefärgad nejlika, rosa alstro, cerise/lila santini och pistage. En fantastisk bukett från blomsterförmedlaren Flowerhouse.
Vill du gratulera någon som fått jobb? Varför inte skicka ett blomsterbud? På bilden ser du buketten ”Fenomenal”, som består av cerise germini, aprikos/cremefärgad nejlika, rosa alstro, cerice/lila santini och pistage. Skicka den med ett blombud från Flowerhouse och gör din vän riktigt glad!

Har du en bekant som fått nytt jobb? Kanske t o m det första jobbet? Det är värt att fira!

Ett presentalternativ som funkar vid alla tillfällen är ett blombud. En bukett med vackra blommor lyser upp dagen. Visst är det roligt att göra någon glad?

I blomsterhandeln finns mängder av blomsterarrangemang som passar att ge i present till någon som fått nytt jobb. I vissa buketter ingår en gullig nalle som sitter nedstucken bland blommorna, en strut eller ask med chokladpraliner, en trisslott eller något annat kul. Nallar, choklad och andra små presenter kan du för övrigt välja som tillval till vilket blomsterarrangemang du vill.

Nedanstående blomsterbutiker har lång erfarenhet av att förmedla blommor med bud. Jämför utbud och priser och välj ut en ”grattis-till-jobbet-bukett”. Din gåva kommer garanterat att uppskattas!

Euroflorist

Flowerhouse

Gift2day

Interflora

Aktuellt just nu:

Alla Hjärtans Dag, onsdagen den 14 februari.
Överraska din vän med ett blomsterbud från en etablerad blomsterförmedlare på nätet!

Skicka blommor med bud
– beställ din blomstrande gåva direkt online