Skicka blommor till Belgien

Överraska dina vänner i Belgien

-sänd en bukett blommor med blomsterbud

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Belgien

Flowerhouse är en av våra största blomsterförmedlare på nätet. De har sedan flera år tillbaka förmedlat blomsterbud, både utanför och inom Sverige. Om du vill skicka blommor till dina nära och kära i Belgien kan du snabbt och lätt beställa blommor i Flowerhouse egen onlinebutik, så fixar de med att blommorna levereras ända hem till mottagarens dörr.

Rent allmänt gäller följande för utlandsbeställningar: När du ska skicka ett blomsterbud till utlandet väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

När vi närmar oss stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar de allra flesta blomsterbutiker kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Gör någon glad med en vacker blombukett

– skicka den med ett blombud från Flowerhouse