Skicka blommor till Danmark

Överraska dina danska vänner med blommor

-beställ din blomstergåva direkt på nätet

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Danmark

Flowerhouse är en etablerad online-blomsterförmedlare, med mångårig erfarenhet av att skicka blommor, både inom Sverige och till utlandet. Önskar du sända blommor till vänner och släktningar i Danmark kan du snabbt och enkelt beställa din blomstergåva i Flowerhouse egen onlinebutik. Ditt blomsterbud kommer att skickas med bud ända hem till mottagarens dörr.

Rent allmänt gäller följande för utlandsbeställningar: När du ska skicka ett blomsterbud till utlandet väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

När vi närmar oss stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar de allra flesta blomsterbutiker kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Skicka blommor till Danmark

– din blomstergåva kommer
att få mottagaren på riktigt gott humör!