Skicka blommor till Finland

Överraska med ett blomsterbud

-skicka en blombukett till Finland via Flowerhouse

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Finland

Flowerhouse har lång erfarenhet av blomsterförmedling. De hjälper dig att skicka blommor både inom Sverige och utomlands. Om du vill sända en blomstergåva till dina nära och kära i Finland går det snabbt och lätt att beställa blommor direkt online i Flowerhouse egen webshop.Ditt blomsterbud kommer att skickas med bud ända hem till mottagarens dörr.

Rent allmänt gäller följande för utlandsbeställningar: När du ska skicka ett blomsterbud till utlandet väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

Inför stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar blomsterbutikerna kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag och till påsk kan du välja gula blommor. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Skicka blomsterbud till Finland

– beställ blommorna direkt på nätet