Skicka blommor till Kanada

Överraska med en bukett blommor

-skicka blommor med bud till Kanada

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Kanada

Flowerhouse är en välkänd och väletablerad blomsterförmedlare på nätet. De har stor erfarenhet av att förmedla blomsterbud runt om i världen. Ifall du önskar skicka blommor till någon i Kanada kan du snabbt och enkelt beställa en blomstergåva direkt på nätet i Flowerhouse webbutik. Blommorna kommer att skickas med bud ända hem till mottagarens dörr. Det är just överraskningsmomentet som gör blomsterbud till ett mycket uppskattat presentalternativ.

Lite allmänt om blombud till utlandet: Önskar du skicka ett blomsterbud till utlandet via Flowerhouse väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

Inför stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar blomsterbutikerna kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag och till påsk kan du välja gula blommor. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Skicka blommor till Kanada

– beställ ett blomsterbud i Flowerhouse onlinebutik