Skicka blommor till Kina

Överraska med ett blomsterbud

-beställ din blomstergåva direkt på nätet

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Kina

Flowerhouse är en väletablerad online-blomsterförmedlare, med flerårig erfarenhet av att förmedla blommor, både utomlands och inom Sverige. Om du ska skicka blommor till dina nära och kära i Kina är ett blombud snabbt och lätt fixat i Flowerhouse egen onlineshop.

Rent allmänt gäller följande för utlandsbeställningar: När du ska skicka ett blomsterbud till utlandet väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

När vi närmar oss stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar de allra flesta blomsterbutiker kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Skicka blommor till Kina

– din blomstergåva kommer
att få mottagaren på riktigt gott humör!