Skicka blommor till Norge

Sänd ett blomsterbud till Norge

-överraska nära och kära med ett blombud

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Norge

Flowerhouse har mångårig erfarenhet av att skicka blommor, både till utlandet och inom Sverige. Om du vill sända en blomstergåva till dina nära och kära i Norge går det snabbt och lätt att beställa blommor direkt på nätet i Flowerhouse egen webbutik. Din blomstergåva kommer att levereras med bud vid mottagarens dörr. Det är just överraskningsmomentet som gör blomsterbud till en rolig och uppskattad present.

Rent allmänt gäller följande för utlandsbeställningar: När du ska skicka ett blomsterbud till utlandet väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

Inför stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar blomsterbutikerna kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag och till påsk kan du välja gula blommor. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Skicka blommor med bud till Norge

– beställ ett blomsterbud i Flowerhouse onlinebutik