Skicka blommor till Polen

Sänd ett blomsterbud till Polen

-överraska dina vänner med en blomstergåva

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Polen

Flowerhouse tillhör våra största blomsterförmedlare på nätet. De har mångårig erfarenhet av att förmedla blombud, både utanför och inom Sverige. Att skicka blommor till dina nära och kära i Polen är inga problem.

Om du vill skicka ett blomsterbud till utlandet väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

När vi närmar oss stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar de allra flesta blomsterbutiker kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Skicka blommor till Polen

– beställ ett blomsterbud i Flowerhouse onlineshop