Skicka blommor till Tyskland

Överraska med en blomstergåva

-skicka blommor till nära och kära i Tyskland

Här hittar du sidan där du kan beställa blomsterbud för leverans till Tyskland

Flowerhouse är ett väletablerat företag som står sig väl i konkurrensen med de kanske mer välkända blomsterförmedlana på nätet. De besitter en stor kunskap om blommor och har flerårig erfarenhet av att förmedla blomstergåvor med bud, både utomlands och inom Sverige. Ett blomsterbud till Tyskland är lätt fixat med några få knapptryckningar i Flowerhouse egen webshop.

Om du vill skicka ett blomsterbud till utlandet väljer du önskat land under Skicka blommor – Utland. När din beställning har kommit aktuell blomsterbutik i det valda landet tillhanda, kommer den lokala floristen att skapa en bukett med säsongens blommor. Om du har några speciella önskemål vad gäller färg och form på din bukett, fyller du i det i rutan “Önskade färger och stil“. Blomsterbutiken kommer att göra sitt allra bästa för att uppfylla dina önskemål, men valet av blommor kan ibland variera beroende på tillgång och säsong.

När vi närmar oss stora högtider och helger som Alla Hjärtans Dag, Mors Dag, Fars Dag, Halloween, Påsk, Jul o dyl, brukar de allra flesta blomsterbutiker kunna fixa buketter med aktuellt tema. Till jul kan du t ex önska att butiken skickar röda julblommor av något slag. Det funkar i de allra flesta fall:)

-> till Flowerhouse utlandsavdelning

Skicka blommor till Tyskland

– din överraskning kommer garanterat att uppskattas!