Julklappstips

Här kommer vi varje dag fram till jul att tipsa om utvalda butiker och presentartiklar (nåja, nästan varje dag i alla fall). Scrolla gärna igenom hela sidan för att få inspiration idéer inför julklappsletandet! Inlägget nedan innehåller reklamlänkar.

Julklappstips:

En praktisk blomsnittare

 

En blomsnittare gör det enkelt att göra de där snitten som får blommorna att hålla längre. En praktisk och kompletterande present när du ska ge bort blommor!

Det hela fungerar väldigt enkelt. Snittblommans stjälk träs in i blomsnittaren och därefter skärs den av till önskad längd.

Obs: blomsnittaren fungerar allra bäst på hårda, lite smalare stjälkar, t ex rosstjälkar och liknande. På grövre stjälkar, som exempelvis tulpanstjälkar, fungerar den inte lika bra. Kan vara bra att veta!

Mått: 15,5 x 2 cm.

Som gåva passar en blomsnittare allra bäst som komplement till en blombukett (dock inte till blommor med grova och tjocka stjälkar). Tillsammans bildar blommorna och snittaren en komplett gåva, som gör att blomstermottagaren lättare kan sköta om sina snittblommor. Du väljer själv om du vill få blomsnittaren levererad till din egen adress eller direkt till presentmottagaren. Kanske du rentav vill ha en blomsnittare själv?

Bluebox levererar beställda varor i en tjusig blå kartong – därav företagsnamnet Bluebox.

Presentkort: Ja, presentkort i olika valörer finns.

Leveranstid: Normalt 1 – 2 vardagar efter utskicksdatum från Bluebox. Leverans sker med PostNord.

Fraktavgift: 49 kr

Betalningsalternativ: Kort (VISA, MasterCard), direktbetalnig via Handelsbanken och Sparbankerna Nordea, Swedbank), Klarna faktura, delbetalning via Klarna