Skicka Fairtrade-rosor

Fairtrade-buketter hos Bringbloom

Fairtrade-bukett med rosa och vita blommor tillsammans med eucalptus. Från Bringbloom
Rosa och vita Fairtraderosor. En vacker kombination! Skicka rosorna med ett bud från Bringbloom och överraska någon du tycker om! Obs: Fri frakt!

skicka blommor fraktfritt!

-> Fairtrade-rosor hos Bringbloom

-> till Bringbloom!

 

Du kan skicka Fairtrade-rosor med bud via Bringbloom i följande områden:

 • Skåne
 • Stockholms län
 • Mälardalen
 • Västsverige
 • Halland
 • Skaraborg
 • Östergötland
 • samt områden runt Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga

OBS: det finns vissa orter inom ovanstående områden som ännu inte kommit med i systemet. Gör så här för att kontrollera om det går att skicka blommor till den ort du önskar: fyll i aktuellt postnummer i sökrutan “Var levererar vi?” på Bringblooms sajt. Då får du direkt besked om det går att skicka blommor till vald ort eller inte.

-> till Bringbloom!

Bringbloom skickar ut blomsterbud inom Sverige helgfria vardagar, måndag-fredag. Ingen lördagsleverans o. inga utlandsbud i dagsläget.

Fördelar med Bringbloom:

 • Låga priser
 • Ingen fraktavgift tillkommer
 • Blommorna levereras i förpackning med lyxig unboxingfeeling (se bildexempel nedan)
 • 5 dagars garanti på rosorna ges
 • Erbjuder Fairtrade-märkta kvalitetsrosor från Kenya
 • Skötselinstruktioner bifogas
 • Ett mindre bukettsortiment ger dig mindre beslutsångest:)

I Bringblooms webbutik finns ett antal Fairtrade-buketter, med kvalitetsrosor från Kenya. Du hittar några utvalda bildexempel längre ner på sidan.

När du skickar Fairtrade-märkta rosor via Bringbloom bidrar du till bättre levnadsvillkor för odlare och anställda i Kenya. En del av köpesumman används t ex till investeringar i en ny skola, hälsovård, jordbruk samt till att motverka barnarbete och att säkerställa att anställda får förbättrade arbetsvillkor och avtalsenliga löner. Kika in här om du vill läsa mer om vad Fairtrade-certifiering innebär.

Kenya har ett mycket gynnsamt klimat för rosodling. Enligt Bringbloom är rosor från Östafrika mer klimatvänliga än rosor från t ex skandinaviska rosodlingar. De informerar på sin sida att odling av Kenya-rosor ger 60 % lägre koldioxidutsläpp, transporten inräknad. Detta sker genom effektiva transporter, ett fördelaktigt klimat och en avkastning som är nästan dubbelt så stor per kvadratmeter jämfört med vad skandinaviska rosodlingar ger.

Leverans av Fairtrade-rosor skickas ut till mottagaren med bud direkt från Bringblooms eget bukett-binderi. Det innebär att ditt blomsterbud inte behöver hanteras och bindas i en lokal blomsteraffär. På det här sättet kapas kostnaderna och du kan beställa riktigt prisvärda buketter. Dessutom får du fri frakt. Den enda extraavgift som tillkommer är en kostnad på 15 kr för ett hälsningskort (med reservation för ev. prisjusteringar).

Rosorna levereras i unik förpackning med unboxingkänsla

Din blomstrande gåva kommer att levereras direkt hem till mottagaren i en unik, skyddande förpackning. Denna är till stor del är tillverkad av återvunnet material. Själva rosbuketten är fastknuten i med ett silkesband och ligger invirad i silkespapper. Detta höjer överrasknings- och presentkänslan flera steg!

Din rosgåva kommer att levereras i en box som ser ut så här:

 

Mottagaren kommer att finna en vacker bukett med Fairtrade-rosor i boxen.

Fairtrade-rosorna är inte helt utslagna vid leverans, vilket är ett tecken på att de är färska. Efter några dagar slår de ut och blir fantastiskt vackra:

Utslagna Fairtrade-rosor från Bringbloom.
Utslagna Fairtrade-rosor från Bringbloom.

 

Ur Fairtrade-sortimentet:

15 st röda rosor i ett fång. Ur Bringbloomrs Fairtrade-sortiment.
Bukett med 15 st långa, djupröda Fairtrade-rosor. Skicka dem med ett blomsterbud från Bringbloom och gör någon riktigt glad!
Bukett med 15 st långa, rosa rosor. Ur Bringblooms Fairtrade-sortiment.
Bukett med 15 st långa, eleganta, rosa rosor. Ur Bringblooms Fairtrade-sortiment.
Bukett med vita rosor och eucalyptusstjälkar. Ur Bringblooms sortiment.
Ur Bringblooms Fairtrade-sortiment: stilig bukett med vita rosor och eucalyptusstjälkar.

-> Fairtrade-rosor hos Bringbloom

-> till Bringbloom!

 

Överraska med ett blomsterbud och gör någon glad

Beställ blommorna enkelt online