Skicka JULBLOMMOR med bud

Julgrupper, julbuketter o. juldekorationer

Adventskrans med fyra ljus i glas. Färger på blommorna och dekorationerna: rött o. grönt. Skicka adventskransen med ett blomsterbud från Euroflorist och gör någon glad!
Den här fina kransen passar perfekt ifall du ska skicka ett blomsterbud lagom till advent. Kransen ingår i Euroflorists stora utbud av advents- och julblommor.

Skicka din julhälsning med ett blomsterbud

OBS:
DE FLESTA JULBLOMMOR FINNS TILLGÄNGLIGA
FÖRST I SLUTET AV NOVEMBER/BÖRJAN AV DECEMBER

Bra val när du ska skicka julblommor:

Flowerhouse, Interflora och Euroflorist

Alla ovan nämnda blomsterförmedlingar tar
99 kr för ett blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.

Utvalda bildexempel på julgrupper, juldekorationer, julbuketter och adventsdekorationer:

Bukett med röda snittamaryllis, röda ilexbär, tallris, svarta dekorationspinnar och kanelstänger. BLomsterbuketten finns att beställa hos Flowerhouse.
Amaryllis tillhör den mest populära blomman till jul. På bilden, en elegant och enkel bukett, med snittamaryllis, röda ilexbär, tallris, svarta dekorationspinnar och kanelstänger. Önska God Jul med ett blomsterbud från Flowerhouse – beställ snabbt och smidigt i deras e-butik!
"Vintervit" julgrupp, med vit julstjärna, vit kalachoe och gröa dekorationer i vit skål. Superfin! Skicka julgruppen med ett bud från Euroflorist och sprid julglädje ända hem till mottagarens dörr!
Julgruppen “Vintervit” passar hela vintern med sina vita blommor och gröna blad. Den finns att beställa online hos Euroflorist, en välrenommerad blomsterförmedling med många år på nacken.
Majestätisk Amaryllis (röd) i glaskruka. Längst ner dekorationer med röda kulor, kottar och gröna barrkvistar. Ur Euroflorists julsortiment.
Majestätisk Amaryllis, en stämningsfull dekoration i glaskruka. Röda amaryllisar, röda bär, kottar och gröna tallkvistar skapar en äkta julfeeling. Skicka blommorna med ett blomsterbud från Euroflorist – beställ direkt på nätet.
Adventshälsning med choklad, en bukett med vit amaryllis och steelgrass tillsammans med en ask choklad. Gåvan finns att beställa som blombud hos Flowerhouse.
Den här eleganta buketten med vita snittamaryllis och steelgrass tillsammans med en liten ask choklad passar utmärkt som advents- eller julhälsning. Presentsetet finns att beställa hos Flowerhouse, en blomsterförmedling på nätet med mångårig erfarenhet av att skicka blommor runt om i Sverige.
Blombukett med r rosor, germini, ilex och grönt. Blommorna finns att beställa online hos Interflora.
Röda rosor, germini, röda ilexbär och gröna blad. En superfin julbukett från Interflora. Sänd blommorna med ett blombud direkt hemt till mottagarens dörr – beställ din gåva direkt online.
Exklusiv julbukett med blandade blommor i rött, orange, lila och grönt. Skicka julbuketten med ett blomsterbud från Euroflorist och önska God Jul!
“Trendig jul” är en fantastisk mix av vackra blommor i orange, lila, och rött tillsammans med dekorationsgrönt. Välj mellan tre olika storlekar på buketten i Euroflorists e-butik!
Grön rumsgran i terakottafärgad kruka. Skicka växten med ett blomsterbud från Interflora och önska God Jul!
Varför inte skicka en rumsgran istället för en blomma? Alternativet finns hos Interflora.
Bukett med röda och vita tulpaner, inslagna i omslagspapper. Röd rosett runt bindstället. Buketten ingår i Euroflorists julsortiment.
Ett fång tulpaner till jul känns både nykommet och lyxigt! Tulpanbuketten på bilden hittar du bland Euroflorists julblommor.
Julbukett med tulpaner, eukalyptus och mjuktall. Tulpanerna i rött. Skicka julblommor från Interflora och önska God Jul!
Låt ett stort fång röda tulpaner förmedla din julhälsning! Buketten här heter “Juldagsmorgon” och består av tulpaner, eukalyptus och mjuktall. Önska God Jul med ett blomsterbud från Interflora – beställ blommorna smidigt och enkelt online.
Julgrupp med grön tall, hyacint, murgröna, mossa och juldekorationer. Skicka julgruppen med ett bud från Euroflorist och önska God Jul!
“Julgrupp à la 2018” från Euroflorist. En stämningsfull kreation, med bl a tall, hyacint, murgröna och juldekorationer. Julgruppen blir en superfin julklapp från just dig! Du hittar den hos Euroflorist.
Vitt adventsljus, i kruka med gröna dekorationsväxter och dekorationsband. Adventsdekorationen finns hos Euroflorist, en av de största och mest erfarna blomsterförmedlingarna på nätet.
Ett datumljus gör decembermånad till en härlig tid, med stora förväntningar inför den stundande julen. Den här tjusiga dekorationen med ett vitt datumljus ingår i Euroflorists advents- och julutbud. Dekorationen skickas med ett bud ända hem till mottagarens dörr.
Bukett med amaryllis, ilex, mjuktall och eukalyptus. Skicka julblommorna med blomsterbud från Interflora och önska God Jul!
“Julefrid”, en stämningsfull blombukett med amaryllis, ilex, mjuktall och eukalyptus. Önska God Jul med ett blomsterbud från Interflora – beställ din julgåva smidigt och enkelt i onlinebutiken.
Bukett med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, grönt och kottar. Skicka blombuketten med ett bud från Interflora och sprid julglädje!
“Jullyx” är en fantastiskt vacker bukett, med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, gröna inslag och kottar. Buketten finns i två storlekar hos Interflora; Jullyx Liten resp. Jullyx Stor.
Rund bordsdekoration med ett rött ljus, grankvistar, kottar, röda rosor och röda dekorationsband. Juldekorationen ingår i Euroflorists julsortiment.
“Julmys” är en söt juldekoration som sprider en äkta julfeeling med ljus, kottar och dekorationer. Arrangemanget finns att beställa som blombud hos Euroflorist, en av de största blomsterförmedlingarna på nätet.
Adventsskål i glas, med mossa, skimmia, kottar, äpplen och grönt samt fyra röda ljus på rad. Skicka den med ett blomsterbud från Flowerhouse och önska Glad Advent!
En rund glasskål fylld med grön och vit mossa, äpplen, skimmia och 4 röda ljus på rad. Adventsskålen hittar du hos Flowerhouse. Skicka den med ett blomsterbud – beställ direkt på nätet!
Bukett med rosor, nejlika, vide och eukalyptus. Blommorna går i vitt. Skicka blommor med blomsterbud från Interflora - beställ direkt på nätet.
“Vinternatt”, en tjusig vinterbukett med blommor i vitt; rosor, nejlika, vide och eukalyptus. Buketten ingår i Interfloras sortiment av julblommor.

 

Fler bildexempel på stämningsfulla julblommor kommer snart:)