Blomsterlökar/blomsterknölar

Shoppa blomsterlökar och knölar online

->blomsterlökar o. knölar hos Odla.nu

Blomsterfröer är lätta att skicka med posten. Varför inte beställa hem några fröpåsar, kanske för att ge dem i present till någon som gillar blommor och odling? Eller unna dig själv lite ny blomsterprakt!


 

Odla.nu är en av våra största trädgårdsbutikerna på nätet. De säljer allt som kan tänkas behövas för trädgård och odling. T ex blomsterlökar och blomsterknölar. Höstlökar och vårlökar – sorterna varierar efter säsong.

Tips: Tänk på att många blomsterlökar även kan planteras i krukor för blomning inomhus. De behöver inte nödvändigtvis grävas ner i en rabatt utomhus eller i en utomhuskruka. Att kunna njuta av fina lökblommor året runt är fantastiskt! Bra odlingstips för blomsterlökar finns på Odla.nus hemsida. Spana gärna in deras Växtlexikon också om du känner för att förkovra dig.

Lök- och knölsorter varierar självklart beroende på aktuell säsong. Exempel på blomstervarianter som säljs av Odla.nu är tulpaner, liljor, narcisser, allium, hyacinter, krokus, hundtandslilja, anemoner, balkansippa, iris, snödroppar, kejsarkronor m m.

Förutom blomsterlökar/blomsterknölar kan du shoppa mycket annat roligt för odling och trädgård. Populära kategorier är t ex:

Blomsterfröer

Groddar och skott

Gräsfröer

Grönsaksfröer

Kryddfröer

Sommarblommor

Svamp

Inomhusväxter

Perenner

Allt för inomhusodlingen

Träd, buskar och rosor

Trädgårdsredskap och skötselprodukter

Allt för balkong och uteplats

Krukor och dekoration

->blomsterlökar o. knölar hos Odla.nu

Du får FRI FRAKT till närmaste utlämningsställe om du handlar för över 399 kr. Vid köp för mindre summor än så kostar frakten 49 kr.

Hemleverans kan beställas mot en avgift på 89 kr.

Betalningsalternativ: kortbetalning, bankbetalning, delbetalning via Klarna eller Klarna faktura

Med reservationför eventuella förändringar i butikens köpvillkor.

Odlas fullständiga köpvillkor hittar du här.