Morsdagblommor – skicka med bud

Blomsterbutiker på nätet

MORS DAG – SÖNDAGEN DEN 26:e MAJ 2024

Du som vill överraska en omtyckt mammaperson på mors dag: skicka blommor, choklad, delikatesser eller ett gosedjur via Florister i Sverige! Välj mellan blomsterbud, chokladbud och nallebud. Din gåva kommer att göra mottagaren riktigt morsdagsglad:)

-> beställ blomsterbud, nallebud och chokladbud här!


Bra val när du ska skicka blommor med bud:

Florister i Sverige

Euroflorist

Interflora


Mors Dag infaller alltid den sista söndagen i maj. I alla fall i Sverige. Andra datum förekommer i utlandet.

Firandet av Mors Dag i Sverige initierades 1919 av författaren Cecilia Bååth-Holmberg. Men företeelsen är äldre än så. Amerikanskan Anna Jarvis ville hedra sin mor på årsdagen efter dennas bortgång. När det var gudstjänst på gång, dekorerade Anna kyrkan och alla besökare fick en vit nejlika. Just vita nejlikor tillhörde moderns favoriter. Det blev en fin ceremoni och dagen Mors Dag etablerades.

Efter den här händelsen spred sig seden med att fira alla mödrar med en egen dag till resten av USA. Så småningom började även Mors Dag att firas i Europa.

Är du på jakt efter en morsdagspresent, men vet inte vad du ska köpa? Varför inte överraska din mamma med ett fång vackra blommor? Beställ ditt blombud hos en väletablerad blomsterförmedling på nätet!

Bra val:

Florister i Sverige

Euroflorist

Interflora

 


 

Alternativ ifall du vill skicka något annat än blommor i present:

Skicka en rolig presentartikel, en förpackning med godis eller något annat gott! Stort utbud av presentartiklar hos Bluebox.

 Skicka blommor med bud och gör någon riktigt glad!

 

 

Skicka blommor med blomsterbud
– beställ din blomstergåva direkt på nätet