Kondoleans

Kondoleansblommor

Skicka en kondoleansbukett med bud

Populära blomsterförmedlingar på nätet:

Euroflorist
Flowerhouse

Hos båda finns fina kondoleansbuketter.
Budavgift 99 kr för blomsterbud inom Sverige hos båda.

Euroflorist och Flowerhouse skickar även blommor utomlands.

Kondoleansbuketter består av blommor i milda, ljusa färgtoner, ibland med inslag av blommor i en avbrytande färg. Tillsammans med gröna blad blir de ljusa blommorna ett fint blickfång. Kondoleansblommor utstrålar kärlek och omtanke.

Skicka kondoleansblommor från Flowerhouse. Här, en bukett med rosa rosor, alstromeria och fontängräs. Stilfull.
Kondoleansbuketten Fridfull består av rosa rosor, alstromeria och fontängräs. En vacker kombination av fina blommor. Arrangemanget finns att beställa som blombud hos Flowerhouse.

Allra enklast är det att beställa kondoleansblommor hos en blomsterförmedling på nätet. Då slipper du att stå i kö i blomsteraffären eller att lägga tid på ett långt telefonsamtal. Välj ut en fin bukett i lugn och ro framför datorn, fyll i alla uppgifter som behövs och bekräfta din order. Sedan tar blomsterföretaget över och ser till att din omtänksamma blomstergåva når ända hem till mottagarens dörr.

Nedanstående blomsteraffärer på nätet har lång erfarenhet av att förmedla blomstergåvor. Jämför utbud och priser och välj ut en vacker kondoleansbukett. Din omtanke kommer att uppskattas.

Euroflorist

Flowerhouse

 

Beställ kondoleansblommor på nätet

– sänd dem med ett blombud