Halloweenblommor med bud

Blomsterförmedling online

Bra val när du ska skicka blommor med bud:

Florister i Sverige

Euroflorist

Interflora


Ordet Halloween kommer från engelskans ”Hallow” som betyder helgon och ”e’en” som är en kortform för Evening (afton).

I Sverige firas Halloween den 31 oktober. Maskerader är populära vid den här högtiden som förknippas med spöken, häxor och andra skrämmande figurer. Barnen klär ut sig i läskiga dräkter och går runt bland husen och tigger godis genom att erbjuda ”Bus eller godis”.

Vill du önska nära och kära en Glad Halloween? Om du inte har tid att träffa dem personligen kan du skicka en present till dem. T ex ett blomsterbud. Blomsterförmedlarna är duktiga på att arrangera Halloweenbuketter. En liten Halloweendekoration finns ofta nedstucken bland blommorna (t ex en pumpa, en häxa eller någon annan skrämmande figur).


Alternativ ifall du vill skicka något annat än blommor i present:

Skicka en rolig presentartikel, en förpackning med godis eller något annat gott! Stort utbud av presentartiklar hos Bluebox.

 Skicka blommor med bud och gör någon riktigt glad!

 

Det skickas mängder av blomsterbud under de stora helgerna, då blomsterbutikerna laddar upp med blommor och dekorationer anpassade för den aktuella högtiden. De flesta blomsorter är säsongsberoende och finns inte tillgängliga under hela året. Rosor, liljor, orkidéer, gerberas/germinis och nejlikor är blomsorter som brukar finnas alltid. 

Blomsterbud är ett populärt presentalternativ vid årets alla helgdagar. Se mer här:

Skicka blommor på Alla Hjärtans Dag

Skicka blommor på Fars Dag

Skicka blommor på Mors Dag

Skicka blommor till Jul

Skicka blommor till Midsommar

Skicka blommor med blomsterbud
– beställ din blomstergåva direkt på nätet