Lantbruks- och gårdsprodukter

Allt för gårdslivet – beställ online

Onlinebutik för lantbrukare och gårdsägare

 

-> till Bonden.se

Bonden.se är en innovativ e-handel som erbjuder allt du som driver lantbruk eller idkar gårdsliv kan tänkas behöva för din verksamhet. Företaget startades 2021 i Småland, i sann företagaranda, med målet att bli den bästa e-handeln för lantbrukare och gårdsägare. Hos Bonden.se hittar du ett megastort utbud av produkter för både fyrbenta och tvåbenta varelser…, och för djur med vingar och för krälande kräftor…….

Har du djur på din gård? Kanske bin, får, grisar, duvor, hästar, hundar, kalvar, kaniner, katter, kreatur, kräftor eller vaktlar? Spana in sortimentet hos Bonden.se! Det kan absolut löna sig – med lite tur finner du precis vad du behöver.

Butiken erbjuder även praktisk utrustning som är nödvändig på en gård; maskiner, redskap, arbetskläder, foderutrustning, stallutrustning, stängsel, vattenutrustning…., och mycket mer därtill. Är du i behov av reservdelar till någonting därhemma är det all idé att kolla med Bonden.se. Kontakta butikens kundtjänst, så hjälper de dig om du har några undringar.

Produktutbudet i den här butiken är megastort. Jämför gärna med andra ställen, så att du får bästa deal på det du behöver.

Har du en verkstad på gården? Då kan du säkert hitta ett och annat av intresse hos Bonden.se. Maskiner och redskap för gård, skog och mark till exempel.

-> till Bonden.se

 

 

 


Populära avdelningar hos Bonden.se:

Djurutrustning för gårdsdjur
Foderutrustning
Grindar
Arbetskläder och arbetsskor
Mjölkutrustning
Skadedjursbekämpning
Stallinredning
Stängsel
Vattenutrustning
Elverk
Högtryckstvättar
Pumpar
Redskap
Stolpar
Trädgårdsredskap
Vedhantering
Batteriladdare och dylikt
Domkrafter
Elprodukter
Kompressorer
Belysning
Oljeutrustning
Plasmaskärare
Slangvindor
Svetsar
Värmeutrustning

…. med mera, med mera!

Till butikens köpvillkor/leveransvillkor

-> till Bonden.se