Skicka krukväxter

Sänd en grön växt med bud

Gröna växter hos Lalaplants
Hos Lalaplants är det fullt fokus på frodig grönska. Välj bland ett 100-tal olika växter. Butiken samarbetar med inrednings- och pysselgurun Ernst Kirchsteiger. Gå med i Ernsts växtskola och få löpande skötselråd direkt i mailboxen!

sprid glädje med frodig grönska

Jämför utbud, villkor och priser på gröna växter här:

-> Krukväxter hos Lalaplants

-> Krukväxter hos Florister i Sverige

-> Krukväxter hos Interflora

-> Krukväxter hos Euroflorist

En frodig, grön växt = en superfin present! Skicka din grönskande gåva direkt till mottagarens adress om du vill. Kika in hos ovanstående butiker –  jämför sortiment, villkor och priser på krukväxter och välj ut din favoritväxt att skicka!

Självklart kan du också välja din egen adress som leveransadress. Att beställa krukväxter på nätet är smidigt och bekvämt. Med några knapptryckningar på mobilen, läsplattan eller datorn fixar du hem ny, fräsch grönska till ditt hem.

Titta in här:

Gröna växter hos Lalaplants

Här är det fullt fokus på gröna växter! Mycket stort utbud – välj bland över 100 olika sorters växter.

Skicka en växt till någon annan än dig själv? Hur då? Fyll bara i önskad hälsningstext i rutan som dyker upp när du klickat fram önskad växt. Välj sedan en alternativ leveransadress under utcheckningsprocessen. Fixat och klart!

-> Krukväxter hos Lalaplants

 


Gröna växter hos Florister i Sverige

Beställ en grön växt hos en av de största blomsterförmedlingarna i Sverige! Låt skicka till dig själv eller till någon annan som present!

Krukväxter från Florister i Sverige skickas under vardagar som varubrev/paket direkt till dörr.

-> Krukväxter hos Florister i Sverige

 


Gröna växter hos Interflora

En blomsterförmedling med nästan 100 års erfarenhet! Här hittar du flera gröna växter som du kan skicka med traditionellt blomsterbud. Titta också in under ”Interflora Home”. En avdelning för dig som vill beställa växter till ditt eget hem (majoriteten av växterna går att skicka till de flesta orter i Sverige, med vissa undantag).

Spana in krukväxt-avelningarna hos Interflora:

Gröna växter – skicka som blomsterbud
Gröna växter – beställ hem till dig själv

Tips: vet du att du kan skicka med en personlig videohälsning när du skickar blomsterbud via Interflora? Ett alternativ som sätter extra piff på din överraskningsgåva!

-> Krukväxter hos Interflora

 


Gröna växter hos Euroflorist

Euroflorist tillhör en av de största inom blomsterförmedlingsbranschen. Missa inte deras avdelning med krukväxter! Skicka till någon när och kär i present, eller till dig själv!

-> Krukväxter hos Euroflorist

 


Skicka krukväxter med blomsterbud – beställ online!