Gröna krukväxter

Ge en grön växt i present

sprid glädje med frodig grönska

Jämför utbud, villkor och priser på gröna växter här:

-> Krukväxter hos Interflora

-> Krukväxter hos Euroflorist

En frodig, grön växt = en superfin present! Skicka din grönskande gåva direkt till mottagarens adress om du vill. Kika in hos ovanstående butiker –  jämför sortiment, villkor och priser på krukväxter och välj ut din favoritväxt att skicka! Eller beställ hem växter till din egen adress. Unna dig, eller ge i present!

Att beställa krukväxter på nätet är smidigt och bekvämt. Med några knapptryckningar på mobilen, läsplattan eller datorn fixar du hem ny, fräsch grönska.

Titta in här:

 


Gröna växter hos Interflora

En blomsterförmedling med 100 års erfarenhet i branschen. Här hittar du flera gröna växter som du kan skicka med traditionellt blomsterbud. Titta också in under ”Interflora Home”. En avdelning för dig som vill beställa växter till ditt eget hem (majoriteten av växterna går att skicka till de flesta orter i Sverige, med vissa undantag).

Spana in krukväxt-avdelningarna hos Interflora:

Gröna växter – skicka som blomsterbud
Gröna växter – beställ hem till dig själv

Tips: vet du att du kan skicka med en personlig videohälsning när du skickar blomsterbud via Interflora? Ett alternativ som sätter extra piff på din överraskningsgåva!

-> Krukväxter hos Interflora

 


Gröna växter hos Euroflorist

Euroflorist tillhör en av de största inom blomsterförmedlingsbranschen. Missa inte deras avdelning med krukväxter! Skicka till någon när och kär i present, eller till dig själv!

-> Krukväxter hos Euroflorist

 


Skicka krukväxter med blomsterbud – beställ online!


Välkommen att följa oss på Instagram!