Heminredning

Blommor, växter och inredningsdetaljer

Blommor, växter och heminredning går hand i hand. Gröna växter och blommor blir blickfång som tillsammans med övrig inredning skapar en helhet i rummet.

Möblerar du ett rum krävs en blick för hur slutresultatet blir. Fåtöljer, soffor, stolar, förvaringsmöbler etc kan placeras på flera olika sätt. Variationsmöjligheterna beror naturligtvis på hur rummet är utformat och hur eventuella fönster är placerade. Och självklart på dina egna preferenser om hur du vill ha det! Hur som helst; en blomma eller grön krukväxt på ett bord någonstans i rummet blir pricken över i:et i inredningen. En tom fönsterkarm kan vara nog så elegant, men utan växter och blommor blir feelingen ganska kall. Fyll karmen med mycket grönt och/eller blommande växter, så får du en inbjudande och varm atmosfär omkring dig!

Många har gröna fingrar, men självklart inte alla. Den som inte har tid eller intresse av att pyssla om sina växter kan med fördel välja lättskötta sådana, som t ex garderobsblommor. De kräver inte så mycket omvårdnad, är vackra att titta på och passar alla hem. Garderobsblommor finns emellanåt att köpa online, t ex hos Interflora (med reservation för att de emellanåt inte finns tillgängliga)

Gillar du att odla grönsaker och kryddväxter? Du kan göra det året runt! Utomhus när det är säsong och inomhus under vintern, med hjälp av växtbelysning. Det finns många smarta lösningar som gör odlingen roligare. Snygga växtlampor och hela app-styrda system som håller koll på både belysning, näringstillförsel och vattennivå. Tips: Spana in växtlamporna och växtbelysningen hos Odla.nu!

Intresset för trädgård, växter och blommor är stort. Du som gillar att pyssla och skapa i hemmet är med största sannolikhet också intresserad av möbler, belysning, hemtextil och inredningsdetaljer. Alla komponenter, tillsammans med gröna växter och blommor, behövs för att få till en mysig och inbjudande hemmamiljö.