Inomhusodling

Inomhusodling för dig med gröna fingrar

->utrustning för din inomhusodling


Tycker du om att driva upp egna plantor, att odla grönsaker och växter inomhus och att pyssla om allt det gröna enligt konstens alla regler? Då behöver du förmodligen införskaffa nya produkter för din hobby lite då och då. Om du föredrar att handla online kan vi tipsa om att trädgårdsbutiken Odla.nu erbjuder en stor mängd roliga ting för inomhusodling. Se mer här:

Groddar och Skott

Hydroponisk odling

Växtbelysning & Värmematta

Jord & Näring

Redskap & Tillbehör

Fröer

Minidrivhus & Odlingslådor

Plantkrukor

 

Förutom produkter för inomhusodling erbjuds ett brett sortiment av utrustning och ting för trädgården; t ex fröer, växter, träd, buskar, rosor, trädgårdsredskap, skötselprodukter, allt för balkong och uteplats, krukor, dekorationer m m.

Odla.nu har byggt upp en stor kunskapsbank med skötselråd för olika växter och blommor. Kika in under ”Växtlexikon” om du vill förkovra dig! Du kan också läsa frågor och svar i forumet på hemsidan. Där kan du också själv ställa frågor om växter, blommor, träd och allt möjligt som har med odling, trädgård o dyl att göra. Kunniga rådgivare med ett gediget växt- och trädgårdsintresse svarar och ger tips.

->utrustning för din inomhusodling

Fraktavgiften är gratis till närmsta utlämningsställe vid köp över 399 kr. Hemleverans kostar 89 kr.